6 Mart 2010 Cumartesi

dolphinarium

Tek kelimeyle harikaydı...ben tango yapamazken mors nasıl tango yaptı utandım valla :)











10 yorum:

alp dedi ki...

bloga geri döndük ama sizin yeni siteyi ekleyemiyorum. nasıl yapsak?sitenin adı alpellam.blogspot oldu artık
damla-alp

alp-damla dedi ki...

Pınarcım bu arada senin yine yardımına ihtiyacım olacak sanırım. Başlığa resimi senin gibi koyup yazı yazamadım üstüne,şablonu da değişik birşey seçemedim. Unutmuşum sanırım.
damla.

Adsız dedi ki...

pınarcım sanırım hallettim. sizi de eklemeyi başardım. şablonum biraz uyduruk ama olsun artık. hala düzce deyiz. babamızın mecburi hizmet bitmesine 3 ay kaldı. idare ediyoruz işte yalnız başımıza. detayları yazarım artık:))

Happy Mixy dedi ki...

tamam cnm konuşalım özelden ;)

Adsız dedi ki...

CANİTONUN FOTOĞRAFLARI İSTİYORUZ BİZ DEEEEE....

Happy Mixy dedi ki...

facebook eklesene beni canım :)

Adsız dedi ki...

Aaaa Can okula mı başladı. Bak biz epey uzak kalmışız herşeyden. Ama yine de fotoğraflarını istiyoruz Can beyin.

Adsız dedi ki...

selam pınar. Eğer yılda 5 kereden fazla ateşinin yükseldiği bademcik iltihabı oluyorsan(ama farenjit değil, ikisi çok karışır) veya solunum veya beslenmeni etkileyecek kadar büyük bademciklerin varsa olmanda fayda var. ama dediğin gibi çocuklar daha kolay iyileşiyoR. Biraz ağrılı oluyor, diyet veriliyor. Ama katlanılmayacak birşey değil. Olanlar bir daha hasta olmayınca iyi ki olmuşum diyor genelde.

Adsız dedi ki...

pınarcım bence olmana gerek yok. Bademcik alınınca farenjit sıklığı da artar. Şikayetlerin geçmeyebilir. 1 kere ateşli oluyorsa olma bence. İğne de normalde 5 gün yeterli olur. Sabah akşam toplam 10 doz olacak şekilde.
GerçekteN iSTANBUL acayip bir şehir bu konuda. Doktorlar avcı gibi. Orayı para kazanma şehri olarak görüyorlar. Ankara da bir hocanın 250 ytl farkla üniversitede yaptığı ameliyatları uzmanlar 5-6 milyara yapıyorlar. İnanılır gibi değil. Çok dikkatli olmak lazım

Happy Mixy dedi ki...

sağol arkadaşım verdiğin bilgi süper oldu.bu akşam 13. iğnemi olacaktım şimdi olmamaya karar verdim.yetti valla...:))çok haklısın bu şehirin dr.larına hiç güven olmuyor ne yazıkki...