23 Haziran 2008 Pazartesi

haftasonundan görüntüler




haftasonu Canın yaptıklarına inanamazsınız. Babamızın emri üzerine çocuk rahat bırakıldı, kafasına göre takılmasına izin verildi.
sonuç: kumsalda özgürce oynandı sonra denize girmek istedi benim küçük kuzenim Naz Dürüst hanımın üstün performansıyla engel olunmaya çalışıldı, Nazın gözlüğü gözünden haşince alındı kendini yerlere attı kafası tamamen kum oldu.
Sonra yukarı alandaki taş bölümünde çeşitli taş ve pislikler toplandı balık havuzuna atıldı hemde defalarca...bu taşlar toplanırken mesafe her seferinde ayarlanamadı ve dengesi bozulup omuz ve kafa üstü taşlara tozun toprağın içine uçuldu. Bazen ağlandı bazen hiçbişey olmamış gibi taş taşıma operasyonu devam etti.
masada patates yerken bir elimizi yağlı balık tabağına sokup karıştırdık. Anne elini silerken diğer elini bardağa soktu...
mama sandalyesinde ayağa kalkıldı anne yan masadaki tanımadığı insanlardan kızma isteğinde bulundu Canito gözlerini kapatıp kalakaldı herkes koptu tabi sonra zorla açtı çünkü ödü koptu :)
taşları balık havuzuna atarken ellerinin havuza yetişebildiğini farkedip ellerini daldırıp daldırıp yüzüne ve saçlarına sürdü birazda yaladı. Çünkü deniz suyuydu :)
Nazın saçlarını yoldu tekrar tekrar gözlüğüne yapıştı.
koştu,düştü tırmanmaya çalıştı...
kirazları akıta akıta yedi, üzümleri bacağının altında birikitirip sonra yedi...
yani anlayacağınız bütün akşam eşim bana kızacak diye canitoya pek dokunmadım. Ama bir paket ıslak mendil ve bir kutu pürel bitirdim :)
ertesi gün 11 de kalkabildi :)
tabi gece uyuyakaldığı için yıkayamadım.bezini değiştiriken yatağa bodysinin içinden çakıl taşları düştü. muhtemelen boynundan atmıştı :)

Hiç yorum yok: