22 Aralık 2008 Pazartesi

Issız Adam ve aşk

images

Haftasonu Issız Adam a sonunda gidebildik.  Gitmeden bir kesim nefret ettiğini söylerken bir kesimde çok beğendiğini söylemişti.Açıkçası ben çok çok beğendim. Tabi bu kişiye göre değişebilir tabi!Ama yinede beğenmeyenlere AŞK nedir diye sormak isterdim!

Bana göre aşk birarada olunamadığı zaman aşktır.Bu benim kişisel fikrimdir.Hangi evli ve mutlu çiftin birbirini gördüğünde kalbi gümgüm yapar???Önce bunu bir düşünmek lazım. Birşeyleri tüketmeden evet güm güm yapar ama yaşandıkça azalır ve sonra kendini dingin bir sevgiye bırakır.

Ama bu filmde izlediğim bişeyleri tüketmeden modern hayatın insanı sürüklediği yalnızlığı ve yaşanamadan sadece tadına bakılan aşkın isanı ne hale getirdiği anlatılıyor.Yemekler,eski şarkılar da bu filme gerçekten lezzet katmış.Şarkıları dinlerken içimden ya neden birsürü aptal şarkıyı dinliyorumda bu kadar kaliteli yalın şarkıları dinlememişim bu kadar zaman diye geçti...Gerçekten çok etkileyiciydi...

ANLAMAZDIN-Ayla Dikmen

Sevilirken bilmedin mi? Ben söylerken gülmedin mi? Falımızda hasret var, ayrılık var demedim mi? Anlamazdın anlamazdın, Kadere de inanmazdın. Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın? Dilerim ki mutlu ol sevgilim, Ben olmasam bile hayat gülsün sana. Günahım boynunda, ağlayan bir çift göz bıraktın arkanda. Kalbim bomboş kaldı sanma, Acılar geçer zamanla. Aşka tövbe demem ben, Görürsün sevince yeniden. Anlamazdın anlamazdın, Kadere de inanmazdın. Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın? Dilerim ki mutlu ol sevgilim, Ben olmasam bile hayat gülsün sana. Günahım boynunda, ağlayan bir çift göz bıraktın arkanda.

Hiç yorum yok: