2 Mart 2009 Pazartesi

Canito'nun ilk sanatsal çalışmaları

page

Grupta  duyup hemen aldığım cıvıl cıvıl 365 etkinlik kitabı gerçekten çok güzelmiş. İçinde kolay ve Canitoyla yapabileceğimiz bir sürü güzel şey var.

images

page1

İlk önce el baskısı ile başladık.Ben Canitonun ellerini boyadım sonra bastırdık.Penguenleri ise parmak izi ile yaptık.Büyük olanları ben yaptım diğer bebek penguenleride Canitonun parmak izi ile yaptık.siyah,beyaz kısımları ve gözleri canito yaptı tabi benim yardımım ile...gaga,kol ve ayakları kuru boya ile boyadık.

7 yorum:

queenbee dedi ki...

Bizde de var o kitap çok eğlenceli değilmi...

Cocukla Cocuk dedi ki...

faaliyetleriniz super olmuş kitap bizim de favorilerimizdendi...

Adsız dedi ki...

ne güzel olmuş.ben bu kitabı görmüştüm ama içeriğine bakmamıştım.dışı çok süslü içi fostur mutlaka diye düşünmüştüm ama yanılmışım.sanki içini açıp bakmak parayla.bugün kitapçı da görürsem bakayım hemen...

Denize ve Nehire aşık dedi ki...

Küçük-büyük penguenlere bayıldım. Demek Can'ın içinde keşfedilmeyi bekleyen bir sanatçı varmış. Yoksa bu yaşta anne yardımıyla bile olsa bu kadar güzel penguen gözü çizmek kolay olmasa gerek :)

Happy Mixy dedi ki...

Ben çok sevdim Büşracım al derim ben!
Başakcım kalem canitoya verilir anne canitonun elini tutar ve boyaya btırılmış kuru kalemle 2 minik nokta konarak göz yapılır.Mükemmelliyetçi olan canito bu işlemleri yaparken hiç kıpırdamaz ve ortaya itinalı bir iş çıkar:)) hepsi bu kadar:)

Happy Mixy dedi ki...

sanırım oğlum bana çekti el sanatlarına meraklı ve çok ilgili.Yaptırdığım bir testte 4 ayönce ince motor gelişmi yaşıtlarından ilerdeydi.Nisanda tekrar var kalım ne çıkacak!

Adsız dedi ki...

selam. grup olayı nedir merak ettik. ha bir de biz siteyle ilgilenemedik ya pek,şimdi arkaplanı değiştirmek istiyorum ama nereden olduğunu bulamadım , hatırlayamadım. pınarcım nereden yapılıyordu. selam