7 Ağustos 2008 Perşembe

Canito katalogta:)


Çok yakın bir arkadaşım Sinem(Mina) vasıtasıyla ve teşviğiyle oğlum için Erberk Ajans'a başvuru yaptım. Bir kaç gün içinde uygun bulunduğunu ve ay sonu hem portre hemde boydan çekim için çağırdılar.Ben başvuru yaparken fotomodellik, dizi ve reklam oyunculuğu tercihlerini yapmıştım. Oğlumun fotoları katalogta olacak ve iş çıkarsa çağırılacak:)Çekilen fotolardan da bize cd göndereceklermiş o zaman fotoları da sizinle hemen paylaşırız zaten...
Yukarıdaki foto gönderdiğim fotolardan biri...

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Süper yapmışsın.Bu yakışıklılıkla kesin bir sürü teklif gelir. Biz de Efe deniz için gitmiştik ajansa ama daha çok küçük kıymayın dediler diye bayağı bir ileri tarihe erteledik :)
Resimleri heyecanla bekliyoruz...

Adsız dedi ki...

Çok harika birşey bu.Ada için de herkes bu çocuğu i ajansa kaydettir dedi ama Ankara'da ben pek düşünmedim.Ama İstanbul'da olsam bende hemen kaydettirirdim.
Bu arada İstanbul'a gelme gibi bir durumumuz şimdilik yok.Ama inan çok isterdim gelmeyi,oğlumla İstanbul sokaklarında turist gibi gezmeyi,Can ve Nazlı ile tanışmayı.Ama çok istediğim için olacağına inanıyorum...
Dergi konusunu da yazayım.Büyük kitapçılarda Meraklı Minik oluyor.Biz genelde Kızılay'a inip Dost kitapevinden alıyoruz.Ama tahminim D&R larda da vardır.Biz bir de Wınnıe'nın dergisini alıyoruz.Bu ay birde ''Arabalar'''ın dergisi de çıkmış.Daha almadım ama alıp bir bakabilirsin.Normalde dergiler 5TL meraklı minik 3TL.

Adsız dedi ki...

şimdi baktım d&r'ın sayfasına orada da var hem meraklı minik hem de anaokulu dergisi.
http://www.dr.com.tr/FO/ProductDetailForMagazine.aspx?work_no=0000000233808

sen de bir bak istersen

Cocukla Cocuk dedi ki...

super, ne güzel bir tecrübe. şansı bol olsun yakışıklının.