31 Ağustos 2008 Pazar

Hayal gücü



Bu gördükleriniz her ne kadar gerçek görüntüler gibi dursada Canito'nun hayal gücünden başka bişey değil!!!Gördüğünüz mağara yazlığın su gider borusu olup Canito'ya göre hayvan mağarası olarak kullanılmaktadır:))Ben gördüğümde hem şaşırdım hem çok hoşuma gitti.Hepsinin arkasınında dönük olması çok hoş bence :)


Bu da gezintiye çıkmış bir kaç hayvan görüntüsü :))
Posted by Picasa

11 yorum:

DİDEM ÖZCAN dedi ki...

Can'a kocaman kocaman bir bravo demek istiyorum, çocukların hayal gücüne erişmemiz imkansız biliyorum ama Can'ı ve sizi ayrıca tebrik ediyorum..

Sımsıcak sevgiler....

Happy Mixy dedi ki...

Çok teşekkür ederiz çok naziksiniz...

Adsız dedi ki...

Vay be bende resimlere baktım ilk yazıyı okuyunca pes dedim maşallah şeker boncuğu unutma tak daima :) iyi geceler

Adsız dedi ki...

bütün resimleriniz harikaaaa!!!!!!!valla zevkle baktım hepsine.maşallah diyeyim.
Ada'nın da en sevdiği oyuncakları hayvanları.bütün gün elimizde onlar var.her an heryerde karşımıza çıkabilir.ben de seviyorum galiba onları...harika dizmiş,ellerine sağlık....

Adsız dedi ki...

Blogger profilinde mailin yok buraya yazdım canım. Şapkalar hakkın daki yorumuna cevaben:

Pınar'cım pes diyorum desene satsam köşeyi dönerim :) Dikmedim canım sadece silikon tabancası ile yapıştırdım boncukları büzdüğüm yere bu sayede dikişe de gerek kalmadı yani.

Adsız dedi ki...

evet seyahat lazımlığını ben de başkalrından duydum.katlanıp çantada taşıyabiliyormuşsun,poşetleri ayrı satılıyormuş.normal tuvaletlerin üzerine koyup da kullanılıyormuş.duyduklarım bunlar.ama ellerinde yoktu,galiba burda 20TL.ama alıştı demek için çok erken,her an birşeylere sinirlenip yapmaktan vazgeçebilir,ya da bezini özleyip beni tekrar bezle diyebilir bilemiyorum.
yaş tablomuz var sitede. 31 ayımızı bitirdik yeni.

Adsız dedi ki...

evet pınar ben de ısrarla 4 odalı ev istiyorum,hatta fazlası bile olabilir.Ada'nın odası büyük olsaydı yine problemimiz kalmayacaktı ama maalesef.Ankara'nın eski standart evleri.Benim istediğim büyüklükteki evler burada 300 milyardan başlıyor.Ki bu sadece ev parası bir de bunların aylık aidatları 250-300 milyon gibi bir rakam oluyor.Ben Adana'da hep büyük evlerde yaşadım.Oranın standardı o,büyük evler.Ve buradan da ucuz,ferah hem de.Neyse olumlu düşünmek lazım,istemeden olmuyor bazı şeyler.Benim şu anda yatak odama koca dolabım sığmadığı için Ada'nın odasında,tabi bu da onun odasını daraltıyor.Çocuğa alan kalmıyor diye ben salonu feda etmiştim.Orta sehbayı kaldırmıştım ki oynayacak alan olsun diye.Çünkü tüm gün çocuk evde ona alan yartmazsam nerede oynayacaktı.Şimdi biraz daha düzene girdik gibi ama hayırlısıyla yeni,büyük,çok odalı bir ev istiyorum.....

Adsız dedi ki...

unutmuşum,ne gevezeyim yaaaa
kurbağa sepetlerin büyük olanını praktikerden almıştım,içi bayağı oyuncak alıyor.köpeklisi de vardı ama Melis'imizde köpeklisi vardı,ikisi aynı olmasın dedik.Küçük olan kurbağayı da bizim burda ucuz eşya satan Japon pazarı diye bir yerden aldım.Ama telleri çabuk çıkıyor bunların,bir de küçük kırmızı fil aldım onu da kirli sepeti yaptım.Ama ikeada daha güzelleri vardır.
bu arada bir şey söyleyeceğim.ikeaya gidince yatakların yanına takılan korkuluklar var ya,sonradan takılanlar,onlardan var mı bakabilir misin?Bu kış Ada'nın korkuluklarını çıkartacağım ama küçük bir şey takmam lazım yoksa düşer.İnternetten baktım,lindam mıydı markası neydi,170 diyor.en ucuzu 155 TL.o kadar para vermek istemiyorum.yolun oraya düştüğünde benim içinde bir bakınırsan çok sevineceğim..teşekkürler

Happy Mixy dedi ki...

EVET VAR İKEADA CANIM BEN SANA KAÇ CM OLDUĞUNU VE FİYATINI YAZARIM SONRA BAKIP!BENDE YAPMAK İSTİYORUM ÖYLE BİŞEY AMA BİZİMKİ ÇIKIP GELİR UYUMAZ DİYE TAHMİN EDİYORUM.

Happy Mixy dedi ki...

AYNEN BURADADA ÖYLE FİYALAR UÇMUŞ GİTMİŞ.BENİM EVİM 2 ODA 1SALON AMA TEK ŞANSIN CANIN VE BENİM YATAK ODAMIZ BÜYÜK.EV GENELİND RAHAT Bİ EV AMA ÇAMAŞIR KURUTACAK ALAN YOK.ÜTÜ MASASI İÇİN Bİ YER YOK.BİLİYOSUN HİÇ KALKMIYOR ORTADAN ÜTÜ HİÇ BİTMİYOR...:))

Adsız dedi ki...

kızlar bizim şu anki evimiz 4 odalı ve 160 metrekare ama ardahan da gittiğimiz ev 3 oda ve 90 metrekare. bir odamızı götüremeyeceğiz bile. bir de kutulama işlemi sırasında farkettim ki çok eşya başa bela.. umarım hepimizin istediği gibi evleri olur. tabi önce bizim ardahan a gidip mecburileri tamamlamamız lazım. yarın evimiz taşınıyor..:((