19 Kasım 2008 Çarşamba

HANDY MANNY

Can'la evde handy manny(tAMİRCİ MANNY) sürmenajı geçiriyorum :)) Digiturk+plus a kaydettiğim ve kriz anlarında yardımıma koşan manny e sonsuz teşekkürler. Aslına bakarsanız bende Canitoyla beraber zevkle izliyorum.Bu kadar mı keyifli olur bir çizgifilm!!! İçerik zaten tartışmasız harika...Bazı kelimeler ingilizce ve şarkılarıda çok şirin.her bölüm aşağıda da anlatıldığı gibi yeni maceralar yeni dersler yeni tamirlerle geçiyor.Çooookkk ciciiiiiii.....

handy-manny

 

“Handy Manny” adlı okul öncesi dizide, çocuklara hayatın zorluklarına karşı hazırlanma, sorunlarla başa çıkma ve insan ilişkileri konuları eğlenceli bir dille anlatılıyor.

Dizide, çalışkan işçi Manny Garcia, konuşan aletleri ile komşularının tamiratlarına yardım ediyor. “Handy Manny”nin Sheetrock Hills’de geçen her bölümü, Manny’nin komşularından birinin tamirat için kendisiyle iletişime geçmesiyle başlıyor. Her bölümün 11 dakika sürdüğü dizide komşularının isteğine hızla yanıt veren Manny, bir plan çizerek projeyi anlamaya çalışıyor ve çeşitli aletlerin yardımı ile çalışmaya başlıyor.
Henüz okula gitmeyen çocuklar, “Handy Manny”deki hikayeler sayesinde, işbirliği ve yaratıcılığın günlük yaşamda karşılaştıkları sorunlara nasıl yardımcı olduğunu görüyorlar.

Hiç yorum yok: