14 Aralık 2008 Pazar

bebek şefim

page8

Kalabalık bir İkea gününden sonra Canito'ya görünce bu Canito'nun olmalı dediğim çocuk önlüğünü hemen aldım.Bebek şefime biraz büyük gelsede oğlum benle mutfakta iş yapmaktan çok zevk alıyor.

Canın odasında değişiklikler yapacağımı yazmıştım size.Onlarıda tamamladık o gün ama halımızda olunca işte Canito'nun yeni odası budur diye göstereceğiz size...bizi izlemeye devam edin.

Ayrıca odamızı Montessori'ye göre düzenlediğimizide eklemeden geçemeyeceğim:)Bu arada dikkat ettimde o gün İkea daki düzenlenmiş her odada çocuklar için bir köşe mutlaka yapılmış.Zaten orada satılan oyuncaklarda genelde tahtadan yapılma ve herşey onların boyuna göre düzenlenmiş.Bence İkea olmasa çocuklarımızın odalarını Montessori'ye göre biraz zor düzenlermişiz...iKEA evimizin herşeyi.....slogan cuk diye oturmuş:)

7 yorum:

Adsız dedi ki...

evet ya valla bir gün sırf ikeayı dolaşmak için istanbula gelmek istiyorum kısmet artık...önlük de canito ya çok yakışmış maşallah...

Happy Mixy dedi ki...

ikeayı gezin sonrada bize yemeğe gelin :)

M.İ.N.İ dedi ki...

Bizde montessori yöntemiyle düzenlemeler yapıyoruz.Raflı küçük bir dolabımız olsa süper olacak.Yeni şeyler gelmişmi ikeaya bende baya olsu gitmeyeli bi baksam iyi olacak.

Happy Mixy dedi ki...

evet gelmiş ilknurcum.ben çok güzel kapaksız raflı bir dolap aldım.tam montessoriye uygun.

Unknown dedi ki...

Pınarcım bu 3. kez yazışım,inatla yazıyorum ama diğer gönderdiklerim gittimi bilmiyorum.Tam yazıp göder dediğimde bakıyorum internete bağlı değilsiniz diyor.Umarım bu sefer gönderebilirim.

Neyse canım Fotoğraflardan anladığım kadarıyla canitoyla bol bol gezmiş ve eğlenmişsiniz,ne güzel.bu arada önlüğü çok hoş olmuş,bayıldım.

Sevgiler Asuman..

minikkelebeğim dedi ki...

ikea benimde favori alısveriş yerlerimden biri Ayrıntılarla dolu yaratıcılıgını geliştiriyor insanın cANİTONUN ÖNLÜGÜ ÇOK GÜZEL GİDİNCE BİR TANEDE BEN ALIYIM DURUYA..

Primarima dedi ki...

Bu sıralar herkez ikeadan bahsediyor ve benimde canım feci bir şekilde ikea ya gitmek istiyor ,hadi hayırlısı...