9 Mayıs 2008 Cuma

19.ay Dr.kontrolüm

Aslında Doktora gitmemize daha vardı ama Can'ın vücudunda para şeklinde büyüklü küçüklü kızarıklıklar ortaya çıktı.Birkaç aydır takip ettiğim kızarıklıklar çoğalınca artık gitmem gerektiğine karar verdim.
Bizim bücür allerjik egzama olmuş.Tahminlerimize göre deterjana karşı!O yüzden artık granül sabunla yıkanacak kıyafetleri beyimizin :) 2 tane krem verdi 15 gün onları kullanıcaz bakalım geçecek mi?
Bunun dışında Can son zamanlarda yemek yemek istemiyordu.Bunun sebebide aralarda çok fazla atıştıryor olmasıymış.Yani Diyete girdik :)

Boyumuz 86.8 olmuş.
Kilomuzda 12.400 olmuş.

Artık yaşıtlarımızla da kaynaşma vakti yavaş yavaş gelmiş! Daha sık parka gidicez daha sık arkadaşlarımızla biraraya gelicez...
Hatta arada mümkün olursa oyun gruplarına katılıcaz...
İlk 15 dk.oynuyor sonra itiş kakış başlıyor dediğimde Doktorumuz bize ilkokul çocuklarının bile ders saatleri 40 dk.dır daha çok küçük olduğu için 15 dk.iyi bile sayılabilir dedi :))

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Allerjik egzama için çok geçmiş olsun.
Demek granül sabunu uzunca bir süre bırakmamak gerekiyor, sayende bunu da öğrenmiş oldum :)
Bu son zamanlarda yemek yememe olayı bana çok tanıdık, eğer çocuk-bebek normalden fazla yemiş olursa bir süre sonra kendini kapatırmış.Kimbilir belki önceki yediklerini yakmak içindir :) Bizim de son doktor kontrolümüzde aynı muhabbet geçti. Biskuvi sayısını biraz abartmışız da biz :)
Can artık parklarda oynayacak ne güzel :)
Daha sık omo reklamından çıkmış bir görüntü sergileyecek demek ki...
O hallerinin resimlerini mutlaka isterim :)
Öpüyorum ikinizi de...