3 Eylül 2008 Çarşamba

karakalem-tükenmezkalem

DSC03268

uzun yıllardır elime kağıt kalem almadım.Geçenlerde masaüstümde bulunan aşağıdaki fotoya bakarak elimdeki tükenmez kalemle Canitomu çizmeye çalıştım.Eşim çok beğendi.Tabi çok birebir olmadı ama zamanında aldığım reprodiksiyon eğitimi sayesinde bakarak kopyalamada güzel başarılarım vardı.Belki çalışmalara başlarsam kısa bir süre sonra oğlumun birebir fotoğrafını çizebilirim.Daha sonra dosyalarımı çıkarıp sizlerle çizdiklerimizde paylaşıcam.

DSC_0023

4 yorum:

TONTİSADA dedi ki...

aaaaaaaaa harika olmuş gerçekten.ne güzel yeteneğin varmış.ben de zamanında çizim yapardım,şimdi tavan arasında tozlandı çizimlerim.benimkşi çok basit çizimlerdi,seninki süper olmuş...

PIN@R dedi ki...

ah ne güzel bi yerden başlamak lazım artık sende başla bişeyler karalamaya...laptop kafa olduk iyice biraz doğala dönmek lazım :))

Cocukla Cocuk dedi ki...

Bence çok güzel olmuş. Böyle bir yeteneği yeniden canlandır, en güzel hediye olur çocuğuna o karakalem resimler. Hatta yakın arkadaşlarının çocuklarına yapabilirsin, bize böyle bir hediye gelmişti, aldığımız en güzel hediyelerden, salonda güzel çerçevesinde duruyor.

PIN@R dedi ki...

çok teşekkürederim.çok güzel bir fikir bu sanırım ilk çalışmalara yakınlarımın çocuklarıyla başlicam...ama bir kenara atıldıklarını gördüğümde sanırım en down olduğum gün olur :)