28 Kasım 2008 Cuma

Evdeki Can'lı bombam

"Her alt değiştirme Canito'nun firar etmesiyle sonuçlanır.Sonra anne Canito'yu kandırmaya çalışırken fenalık geçirir ve biraz sakinleşmek için yanından uzaklaşır.10 sn.sonra Canito gelir "anne dişşş" der.(çiş)Elimden tutar nereye çiş yapmışsa gösterir.Son çiş yeri koltuk buarada.Sonra elimi yada bulduğu bir uzvumu sever.

images

"Anne Canito'ya kızar ve gözgöze gelmemek için başka odaya geçer.Canito ortada bulunan çubuk krakerleri yere döküp ayaklarıyla un haline getirir.Anne sessizlikten şüphelenir ve bakmaya gider.Gördüğü manzara karşısında kara bahtım kör talihim diye düşünüp çığlık atmanın bir faydasının olmayacağını anlar ve şarjlı süpürge ile odaya girişir.

"Yukarıdaki durumun versiyonları şöyle gelişir;

Anne mutfaktadır yemek yapıyordur.Canito rahat durmaz anne onu odasına kovalar.Canito tekrar gelir namnamiya ister anne hemen soyup verir arkasını döner.Sonra tekrar arkasını döner canitoyu çoraplarıyla mandalinayı çiğner vaziyette bulur.

Anne yine taciz edilir ve Canitoya küser Canito odasına gider meyve suyunu TV ekranından aşağı,yerlere ve halıya doğru döker ve elleriyle sanatsal çalışmalar yapmaktadır.Anne delirir yatağa çık çabuk diye böğürür.Arap sabunu ve bezle selamlaşır.

"Fırsat bulduğunda Canito tuvalete girer ellerini klozete sokup çalkalar.Yada tuvalet kağıtlarını klozete atıp sifona 3-4 kez üst üste basmak ister ve basar.Sifon en sonunda takılır.

"Mutfakta minik buzdolabı faresi Canito kafayı sokmuş içeriyi izlemektedir.Anne arkasını bir döner buzdolabı faresinin elinde kendinden büyük bir tencere "anne yap " der yani ısıt.

 

Devamı emin olun olacak!!!Bizi izlemeye devam edin.

 

Buradan çıkacak ders ise;

Siz siz olun çocuğunuz oyun ve ilgi beklerken başka şeylerle uğraşmayın, bırakın yemek olmasın,bırakın ev dağınık kalsın :)

Ve sesinizi yükseltip otorite yapmaya çalışmayın!bırakın sabrınız içinize taşsın:)

2 yorum:

M.İ.N.İ dedi ki...

ah yarama parmakbastın yine pınarcım.Bide böyle okuyorum ya oh be tek nazlı değilmiş diyorum.Evde sesi çıkmıyosa korkçaksın bi kere.Şimdi bide onunla oynamadıysam ağlaması başladı işimiz zor valla

Cocukla Cocuk dedi ki...

çok zor Allah kolaylık versin:)