19 Mayıs 2008 Pazartesi

Harika Cumartesi 1

Tatili fırsat bilip biraz İstanbul'dan uzaklaşalım dedik.Sapanca Gölevi ile başlayan gezimiz Kartepe ve Maşukiye alabalık çiftlikleriyle devam etti.Çok güzel ,çok eğlenceli ve yorucu bir gündü :)


Can sıcaktan pişti ve kostüm değiştirdik :)Deli gibi koştu,oynadı.Hatta çoraplar çıktı elektirik toprağa verildi ama daha bir azgınlık yarattı bu bilemiyorum ne olacak:)


Göle atlamasın diye sürekli göz takibinde tuttuk Canito'yu...


Gölevinin parkında oynadı...



Hamakta sallandı...










4 yorum:

Adsız dedi ki...

Ankara'yı işte bu yüzden sevmiyorum. şu güzelliğe bak fotoğraflardaki biz de son anda akçakoca ya kaçtık. ama ttnet de bir problem var. evden giremedim net e. hemen fotoları yükleyeceğim. tabi blogcu izin verirse bu sefer de. çok güzel bir tatil olmuş. çok imrendim. öptüm pınarcım. (bu arada sanırım ben işi bırakmak istiyorum yahu. çok sıkılıyorum da bu aralar:))

Happy Mixy dedi ki...

Damlacım vakit bulduğunda bir cesaretle blogspota geç derim.Gerçekten herşey çok daha düzenli ve kolay :)Çalışmak hiç kolay değil hele ki senin gibi zor bir işse düşünemiyorum ama sonuçta herkes çalışıyor ve sıkılıyor sakın moralini bozma :)Alpitoyu öp bizim için.Fotoları bekliyoruz :)

Adsız dedi ki...

Sapanca,Ağva,Polonezköy sanırım bizim bıcırlar ile gidilebilecek en güzel mekanlar. Ama tabii Ağva ve Sapanca'da koşturan ve yerinde durmayan bıcırlara karşı çok dikkatli olmak gerek.
Biz bu sefer polonezdeydik ama sapanca o kadar güzel gözüküyor ki resimlerinizde. Bir sonraki tercik orası olabilir :)
Bu arada Can'ın keyfine diyecek yokmuş valla :)

M.İ.N.İ dedi ki...

ya bu çocuk tiki olcak başımıza şu istanbul t-short üne bakın yerim ben onu yaaaa