4 Mayıs 2008 Pazar

Traji komik


Bugün anne ve baba evle ilgilenirken Canito'yu yatağına atmışlardı.Canito bir süre indirin beni şeklinde bağırıp çağırmalara cevap alamayınca o minik aklını çalıştırmaya karar vermiş.Baba anneye bakarmısın kim geliyor dedi ane gözlerine inanamadı.Senmi çıkarttın yataktan dedi ama baba herşeyin üzerine yemin etti çıkarmadığına:)Anne ve baba hızla odaya girip bir ip ucu aramaya başladı.Sonuç:
Canito yatağın içindeki yastıklara basıp yarı beline kadar sarkıp yatağın hemen yanında bulunan oyuncak sepetinin içine balıklama dalmış.Bir oyuncağı kırılmış ve bir parçası t-shirtünün yakasında asılı kalmış bu arada :)Anne onu gördü ve göğüs kısmıyla boynunun olduğu yerin kızarmış olduğunuda gördü.İçi sızladı.Hem güldü hem dehşete kapıldı...
Oyuncak sepeti yamulmuştu.Anne ve baba korktu ve karar verdi bunu yapan bir daha illaki deneyecektir diye.Yatağın parmaklıklarından ön kısımda olanı söktüler.Ama canito sabah 8 de kalkmasına rağmen akşam üstü 4 e kadar uyumadı.Odanın kapısını kapattılar ama içeride oyun oynuyordu.Yatağa oturup sonra yine iniyordu görünce acayip sevindi.
Kucakta uyutup sonra anne onu yatağa koydu.Önünede yastıklar koydu.Şimdilik bir sorun yok ama kalkıp kendi geldi yanımıza:)Bu iyimi kötümü bilemediler ama asıl geceyi merakla beklemekteler.Her uyandığında anne babanın yanınamı gidecek artık acabaaa...

5 yorum:

M.İ.N.İ dedi ki...

canım işimiz gittikçe zorlaşıyor. geçen gün nazlı komşunun oğu rüzgarla perdeyi söktü ve yatağının yan koruma pedinin bağcıklarını kopardılar. odanın halini hayal et artık sen. bu arada yatağın koruması olmayınca uyurken dönüp düşmezmi

Adsız dedi ki...

Eyvah eyvah :)
Sevindirici, bir o kadar da korkutucu bir durum. Artık yatak korkulukları da kesmiyor Canitoyu :)
Yaramazlık katsayımız artarken, birey olma yolunda ilerlememiz de o oranda artıyor ...
hadi hayırlısı :)

Happy Mixy dedi ki...

ilknurcum yere minder koydum ve yatağın içindeki yorganının altına doğruda yastık soktum.Dün gece uyudu çok şükür biraz odada geziniyor ama uykusu çok gelncede yatağına çıkıp yatıyor.Dn gece 4 kez kalkıp baktım bir sorun yaşamadık.:)

Başakcım hakkaten birey oluyorlar ve ben inanamıyorum büyüdüğüne :)

ben korkuluklara koruma pedi 2 kez diktirdim 2 sindede daha ilk haftada ipleri ayağıyla basarak kopardı.çareyi kenarlara yastık koyarak bulmuştum tabi yataktan atlayana kadar :)

lilith dedi ki...

pınarcım inan bloğu ihmal etmemin asıl nedeni forum değil. rahatsızdım biraz. hipotrioid sorunum vardı. bilirsin. aşırı uyku yapar falan. bide yumurtalık kistleri. başka problemler. çok uğraştım yeni yeni kendime geliyorum.:)
yoksa ben blog listemedeki arkadaşlarımıza hep bakıyorum,yorum yazmayı unutuyorum genelde.:(

neyse yatak durumuyla ilgli bişeyler diycektim. ertu 9 aylıkken beşikten çıkmanın yolunu bulmuştu. ben beşiği o zaman iptal etmiştim. o dönemden beri tek kişilik yatakta yatıyor. ilk yaşgününden beride koruma falan kullanmıyorum. inan sabah uyanıp,yanımıza gelmesi çok eğlenceli.:)

Happy Mixy dedi ki...

aaa evet bilirim kötüdür bende bir zamanlar hipertroid hastasıydım ama şimdi senede bir kontrol gerektiriyor neyseki.çok geçmiş olsun.kilo yapar dimi yanlış hatırlamıyorsam.metabolizma durur...
Can sbahları yanıma geliyor gerçektende çok keyifliymiş.uyutmak bazı günler zor oldu ama şimdilik idare ediyorum.