8 Eylül 2008 Pazartesi

Go Mongo

Malzemeyi kendin seçiyorsun, kendin pişiriyorsun ve tabiki kendin yiyorsun! Pişirme tekniği Moğol, içeriği Uzakdolu olan Go Mongo İstanbul’da kurulmuş bir füzyon restorantı.Go Mongo, kendi başınıza Uzakdoğulu bir aşçı kesilip, bu lezzeti kendiniz yapmanız için tasarlanmış gözde bir restoran zinciri İstanbul’da. Suadiye ve Beylikdüzü’ndeki Moğol Barbeküsü’nde geometrik şekillerde doğranmış sebzeleri, dilimlenmiş etleri ve beğendiğiniz sos ve baharatları açık büfeden tabağınıza doldurup, aşçıya uzatıyorsunuz ve hazırladığınız “soya soslu biftek” ya da “tatlı-ekşi soslu tavuk”u, “Çin usulü sebze sote”yi sizin için iki dakikada kızgın barbeküde pişiriveriyorlar. Hem de koca bir kalkandan müteşekkil bir barbekünün üzerinde.

02

Denemenizi tavsiye ediyorum. Doğru karışımlar yaparsanız ortaya harika bir yemek çıkıyor. Fiyatlar biraz normalin üzerinde ama ortalama 2 kişi 80-100 ytl arası. Özel günlerinizde gidebilirsiniz.

1 yorum:

Craft Woman dedi ki...

Bizim eve çok yakın ve dediğin gibi kazık özel günlerde gidiyoruz ama.İlk Avusturalyada çıkmış bunlar hatta bu furya yani.