25 Nisan 2008 Cuma

Bu terlik tam benlik


Bu yaz Can'a, kendime ve eşime Crocs almaya karar verdim.Kaydırmıyor olması ve sağlıklı olmasından dolayı etkilendim açıkçası ama sizlerinde fikrini almak isterim tabi CAN KONUSUNDA ???





CROCS dünyanın en hijyenik, rahat, sağlıklı ve ergonomik ayakkabılarından biri. Ayrıca sıradışı, özgür, eğlenceli, cesur, gösterişli, hayat dolu, kışkırtıcı, komik ve yenilikçi.
Kanada patentli CROCS’un bir teki yaklaşık 150 gram. Yani ayakkabı yastık kadar hafif; çok yumuşak ve rahat.
CROCS ayrıca özel delikleri ile hava dolaşımı sağlayıp, ayakları serin tutuyor. Asla kaymıyor; ıslaklık ve leke tutmuyor. Ortopedik özelliğinin yanında, anti-bakteriyel ve koku önleyici niteliklere sahip.
Bu sevimli terliklerin üzerine takılan aksesuarlar bu sevimliliği ikiye katlıyor bence.Türkiyede 4YTL ye satılan bu jibbitz lere buradan ulaşabilirsiniz.












2 yorum:

Adsız dedi ki...

Biz sizi çok özledik ama aramıyoruz sizi. Hala sizin aramanızı bekliyoruz. Sık boğaz ettik galiba çok arayıp, hep buluşalım hadi diyerek. Hatta sizi doğum günümüze çağıracaktık ama reddedilmekten korktuk. Yarın İstinye Parka kaçacağız ama size haber vermicez yine :)))
Umarım Can iyileşmiştir.
Öptük sizi
Hoscakalın

Happy Mixy dedi ki...

yaaaa niye bize böyle yapıyorsunuzzzz......İnanki aradığın zamanlar benim için gerçekten olanaksız zamanlardı o anda o yüzden olmadı yoksa biz neden sizle olmak istemeyelim.Hem biz neden doğumgününe çağırılmadıkkkkk????
bide siz artık yakın temas görüşüyormusunuz insanlarla???
yarın marangozun dediğine göre sabah yemek odamı alacakmış.Doğruysa tabii!!!Bir söyledikleri birini tutmuyorda o yüzden:( Yoksa bizimde işimiz var istinyeparkta görüşürsek çok seviniriz orada :)konuşalım yarın lütfennn...Ayrıca sen beni asla sıkboğaz etmedin sadece uymadı zamanlar :)tamam mı???